Pizza Bisquick La Gratar Cu Sos Margherita

Pizza Bisquick la grătar cu Margherita ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 215 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, brânză mozzarella, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza La Grătar Margherita, Pizza Margherita La Grătar, și Pizza Margherita La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați grătarul cu gaz sau cărbune cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 1/2 căni Bisquick mix și apa foarte caldă; bate 20 de lovituri, doar până se formează aluat moale. Pe suprafața ușor presărată cu amestec Bisquick, frământați aluatul timp de 2 până la 3 minute, adăugând amestec Bisquick suplimentar la aluat până când nu mai este lipicios.
Rulați sau apăsați aluatul la diametrul de 12 inci. Asigurați-vă că aluatul are o grosime uniformă pentru a asigura o gătire uniformă.
Așezați aluatul direct pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 5 pana la 7 minute sau pana cand fundul crustei se rumeneste. Întoarceți crusta; adăugați sos și brânză. Închideți capacul; gătiți pizza cu 5 până la 7 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Garnisiți pizza cu busuioc proaspăt și ulei de măsline.