Pizza Bianca cu rucola, slănină și ciuperci
Rețeta Pizza Bianca cu rucola, slănină și ciuperci ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pizza Bianca cu rucola, Bacon & ciuperci, Bianca Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 1/4 căni de făină și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcând aluatul pentru a acoperi. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o tigaie pentru pizza sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti toppingul, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături de slănină în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie; gatiti 10 minute sau pana cand se inmoaie si umezeala se evapora, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Stropiți ulei peste aluat; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper.
Așezați tigaia pe cel mai mic raft al cuptorului; coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor; întindeți ricotta uniform peste crustă, lăsând o jantă de 1/2 inch. Aranjați amestecul de ceapă și rucola uniform peste ricotta.
Se presară slănină, mozzarella și parmezan.
Coaceți încă 10 minute sau până când crusta se rumeneste ușor.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.