Piure De Usturoi Mătăsos
Silky usturoi piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi ușor și mătăsos, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii. Lăsați pielea, dacă doriți, sau curățați-o subțire și îndepărtați ochii. Lăsați întregi sau tăiați în bucăți mari.
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) la fierbere; adăugați cartofi și usturoi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti cartofii intregi 30 pana la 35 de minute, bucatile de cartofi 20 pana la 25 de minute sau pana se inmoaie; scurgere. Agitați ușor tigaia la foc mic pentru a usca cartofii.
Puneți cartofii într-un castron mediu până când nu rămân bulgări.
Adăugați lapte în cantități mici, bătând după fiecare adăugare. (Cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți.)
Adăugați unt, sare și piper. Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși. Dacă doriți, punctați cu unt sau presărați boia, pătrunjel proaspăt tocat, năsturel sau arpagic.