Piure De Sfeclă Prăjită Și Roșii Cu Portocală

Piure De Sfeclă Prăjită Și Roșii Cu Portocală
Sfeclă prăjită și piure de roșii cu portocaliu este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 119 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Dacă aveți sfeclă, roșii prune, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Daikon infuzat cu sfeclă și portocală cu piure de ceapă, Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur și simplu, și Sfeclă Roșie Prăjită, Portocală De Sânge Și Supă De Ghimbir Cu CR Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Aruncați roșiile cu cimbru, 1 linguriță de sare și 1 lingură de ulei pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Răspândiți într-un singur strat pe jumătate din foaie. Aruncați sfecla cu 1 linguriță de sare și restul de 2 linguri de ulei. Înfășurați sfecla în pergament și apoi folie și adăugați la foaia de copt. Prăjiți până când sfecla este fragedă, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Lasă să se răcească ușor. Se curăță sfecla și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În56 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista