Piure De Sfeclă Prăjită Și Roșii Cu Portocală
Sfeclă prăjită și piure de roșii cu portocaliu este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 119 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Dacă aveți sfeclă, roșii prune, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Daikon infuzat cu sfeclă și portocală cu piure de ceapă, Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur și simplu, și Sfeclă Roșie Prăjită, Portocală De Sânge Și Supă De Ghimbir Cu CR Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Aruncați roșiile cu cimbru, 1 linguriță de sare și 1 lingură de ulei pe o foaie de copt cu margini.
Răspândiți într-un singur strat pe jumătate din foaie. Aruncați sfecla cu 1 linguriță de sare și restul de 2 linguri de ulei. Înfășurați sfecla în pergament și apoi folie și adăugați la foaia de copt. Prăjiți până când sfecla este fragedă, 45 până la 50 de minute.
Lasă să se răcească ușor. Se curăță sfecla și se toacă grosier.