Piure De Nap Cu Unt
Piureul de nap cu unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 79 cenți pe porție. O porție conține 361 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, napi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Piure De Nap Cu Unt, Piure De Nap Cu Unt, și Napi și pere pur Aproxume.
Instrucțiuni
Adăugați napi, lapte, cimbru și usturoi într-o oală de sos de dimensiuni medii. Puneți la foc mediu și așezați capacul peste oală, astfel încât să acopere doar. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 20 până la 30 de minute până se înmoaie - vârful unui cuțit de tăiat ar trebui să treacă fără rezistență.
Scoateți cimbrul și îndepărtați 2 căni de lichid.
Scurgeți și așezați napii înapoi în aceeași tigaie și amestecați folosind un blender de imersie sau puneți-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați unt și aproximativ 1 cană de lichid de gătit cu lapte și amestecați. Se condimentează cu sare și piper și piure până se omogenizează.
Adăugați mai mult lapte dacă este necesar.