Piure de mazăre și cartofi cu porumb (Irio)

Piure de mazăre și cartofi cu porumb (Irio)
Piureul de mazăre și cartofi cu porumb (Irio) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sare, spanac, porumb întreg și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure de cartofi cu mazăre și mentă, Cartofi piure și mazăre, și Piure De Cartofi Cu Mazăre Și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii, 2 1/2 căni de apă și sare în cratiță medie; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu; se fierbe, acoperit, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați mazărea; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Scurgeți amestecul de cartofi într-un colizor peste un bol, rezervând 1 cană lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Topiți untul în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se adaugă ceapa, se sotează 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați spanacul și porumbul; gătiți 3 până la 4 minute sau până când spanacul se ofilește și porumbul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Scoateți din căldură.
8
Treceți cartofii și mazărea printr-un ricer sau o moară alimentară sau amestecați cu un masher de cartofi. Amestecați amestecul de cartofi și suficient lichid de gătit rezervat în amestecul de spanac pentru a crea o textură cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
9
Notă: Dacă aveți resturi, le puteți refrigera, iar a doua zi le puteți forma în prăjituri și prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista