Piure de mazăre și cartofi cu porumb (Irio)
Piureul de mazăre și cartofi cu porumb (Irio) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sare, spanac, porumb întreg și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure de cartofi cu mazăre și mentă, Cartofi piure și mazăre, și Piure De Cartofi Cu Mazăre Și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, 2 1/2 căni de apă și sare în cratiță medie; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu; se fierbe, acoperit, 7 minute.
Adăugați mazărea; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți amestecul de cartofi într-un colizor peste un bol, rezervând 1 cană lichid de gătit.
Topiți untul în cratiță la foc mediu.
Se adaugă ceapa, se sotează 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați spanacul și porumbul; gătiți 3 până la 4 minute sau până când spanacul se ofilește și porumbul este bine încălzit.
Treceți cartofii și mazărea printr-un ricer sau o moară alimentară sau amestecați cu un masher de cartofi. Amestecați amestecul de cartofi și suficient lichid de gătit rezervat în amestecul de spanac pentru a crea o textură cremoasă.
Notă: Dacă aveți resturi, le puteți refrigera, iar a doua zi le puteți forma în prăjituri și prăjituri.