Piure de igname în cupe portocalii
Piureul de igname în cupe portocalii este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de marshmallow, jumătăți de pecan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure De Igname Slab, Cartofi Piure Simpli, și Plăcintă De Cabană Cu Piure De Igname pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce fiecare yam peste tot cu furculiță. Lucrând în 2 loturi, gătiți igname în cuptor cu microunde 15 minute. Întoarceți ignamele; gatiti pana se inmoaie, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Tăiați ignamele în jumătate; scoateți pulpa în castron.
Adăugați 3/4 cană cremă de marshmallow, unt și sirop; se pasează până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Bateți ouăle. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați o felie subțire de sus și de jos a fiecărei portocale pentru a face suprafețe plane.
Tăiați portocalele în jumătate. Scoateți pulpa; rezervați pentru o altă utilizare.
Așezați cupe portocalii pe 2 foi de copt. Împărțiți amestecul de ignam în mod egal între cupe. Completați fiecare cu păpușă de cremă de marshmallow și 2 jumătăți de pecan.
Coaceți până începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.