Piure de hrean cu unt de arpagic
Piureul de cartofi de hrean cu unt de arpagic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână unt, arpagic, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de hrean cu unt de arpagic, Piure de cartofi Yukon Gold cu unt de hrean, și Cartofi copți cu hrean și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cuptorul cu microunde cartofii conform instrucțiunilor pachetului.
Într-o cratiță mică, încălziți 2 linguri de unt cu smântână grea și crenguțe de cimbru. Se aduce la foc mic, apoi se ia de pe foc.
Scoateți crenguțele de cimbru și aruncați-le. Puneți amestecul deoparte.
Într-un castron mic combina restul de 4 linguri de unt, arpagic, și se condimentează cu o sare și piper.
Se amestecă până se încorporează bine.
Puneți cartofii ușor cu un tocător de cartofi.
Se adaugă în amestecul de smântână, hrean și continuă să must până la consistența dorită. Nu amestecați prea mult sau cartofii vor deveni gumosi. Condimentează cartofii cu sare și piper.
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu unt de arpagic.