Piure de fasole albă, pătrunjel și usturoi
Fasolea albă, pătrunjelul și usturoiul durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 70 de calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fasole cannellini g cans, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 211 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Mash De Fasole Albă Lemony, Piure de fasole albă mexicană, și Friptură prăjită cu piure de fasole albă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță și vârful în șalotă (sau ceapă). Gatiti usor timp de 5 minute, apoi adaugati cateii de usturoi si gatiti inca 2 minute pana se inmoaie.
Sfat fasole cannellini în tigaie și mash aproximativ, adăugând un pic de stoc sau apă pentru a slăbi. Se amestecă pătrunjelul cu mult condiment. Excelent cu pește alb prăjit, chorizo picant și scoici la grătar