Piure de conopidă și morcovi
Piureul de conopidă și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de oțet de cidru de mere, morcovi, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb, Piure de morcovi și napi, și Morcovi Cu Piure Cremos.
Instrucțiuni
Puneți conopida și morcovii într-o oală mare cu apă ușor sărată; aduceți la fierbere până când legumele sunt moi, 10 până la 15 minute.
Scurgeți și transferați legumele într-un castron mare.
Mash smântână, oțet, praf de usturoi, sare, piper negru și unt în conopidă și morcovi manual sau folosind un robot de bucătărie, până la consistența dorită.