Piure De Conopidă Fierbinte, Cu Unt

Piure De Conopidă Fierbinte, Cu Unt
Piureul de conopidă fierbinte, cu unt, ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 282 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,35 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piper cayenne, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Piure De Nap Cu Unt, Piure De Nap Cu Unt, și Conopidă cu firimituri cu unt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți floretele de conopidă până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge bine.
4
Întindeți conopida pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți aproximativ 5 minute, pentru a-l usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-o cratiță mică, combinați smântâna grea cu untul și aduceți la foc mic la foc moderat doar până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Lucrând în loturi, curățați conopida într-un blender cu amestecul de cremă caldă; transferați piureul într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Condimentează cu sare și cayenne. Chiar înainte de servire, reîncălziți piureul în cuptorul cu microunde la intervale de 1 minut, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista