Piure de conopidă cu usturoi prăjit
Conopida de conopidă cu usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 94 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, conopidă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Încercați Piure De Conopidă Prăjită Cu Usturoi Și Rozmarin, Piure De Rădăcină De Țelină De Conopidă Cu Usturoi Prăjit, și Piure De Conopidă De Cartofi De Arpagic Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Această rețetă este numărul douăzeci și nouă în proiectul meu Thirty for Thanksgiving, unde gătesc treizeci de rețete inspirate din numărul din noiembrie al revistei Food Network. Puteți găsi originalul și toate celelalte rețete ale mele aici: http://sallycooks.com/2013/11/23/cauliflower-mash-with-roasted-garlic / acesta vine de la una dintre paginile mele preferate din revista intitulată "piure de legume 10 moduri" paginile sunt umplute cu piure de legume viu colorate, inclusiv sfeclă, rădăcină de țelină și rutabagas. Am vrut să încerc piure de conopidă după ce am văzut-o făcând rundele pe Pinterest de ceva timp, așa că i-am dat un vârtej în robotul meu de bucătărie (joc de cuvinte) și mi s-a părut destul de delicios! Ar fi o garnitură grozavă în locul piureului tradițional de cartofi de Ziua Recunoștinței.Am adăugat usturoi prăjit la rețetă pentru a da piureului de conopidă o aromă mai bogată. Este ușor să prăjiți usturoiul în câțiva pași.Pur și simplu Preîncălziți cuptorul la 400 de grade, îndepărtați straturile exterioare ale pielii bulbului de usturoi, lăsând intacte pielea cuișoarelor individuale. Folosind un cuțit, tăiați vârful cuișoarelor, expunând cuișoarele individuale de usturoi.
Așezați usturoiul pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu.
Stropiți o lingură sau două de ulei de măsline peste usturoi și înfășurați cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 de grade timp de 30-35 de minute, sau până când cuișoarele s-au înmuiat. Lăsați usturoiul să se răcească și folosind o furculiță mică sau degetele pentru a trage sau stoarce cățelele de usturoi prăjite din piele. Îl puteți mânca simplu, cu pâine sau biscuiți sau îl puteți folosi în rețete ca aceasta.before after
Ce trebuie să faceți:așezați floretele într-un coș cu aburi într-o oală umplută cu 1-2 inci de apă clocotită și aburiți până se înmoaie, 15-20 de minutepuree conopidă cu unt, lapte, sare, piper și usturoi prăjitserviți cald garnisit cu unt, arpagic și smântână dacă doriți