Piure de conopidă cu usturoi prăjit

Piure de conopidă cu usturoi prăjit
Conopida de conopidă cu usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 94 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, conopidă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Încercați Piure De Conopidă Prăjită Cu Usturoi Și Rozmarin, Piure De Rădăcină De Țelină De Conopidă Cu Usturoi Prăjit, și Piure De Conopidă De Cartofi De Arpagic Și Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Această rețetă este numărul douăzeci și nouă în proiectul meu Thirty for Thanksgiving, unde gătesc treizeci de rețete inspirate din numărul din noiembrie al revistei Food Network. Puteți găsi originalul și toate celelalte rețete ale mele aici: http://sallycooks.com/2013/11/23/cauliflower-mash-with-roasted-garlic / acesta vine de la una dintre paginile mele preferate din revista intitulată "piure de legume 10 moduri" paginile sunt umplute cu piure de legume viu colorate, inclusiv sfeclă, rădăcină de țelină și rutabagas. Am vrut să încerc piure de conopidă după ce am văzut-o făcând rundele pe Pinterest de ceva timp, așa că i-am dat un vârtej în robotul meu de bucătărie (joc de cuvinte) și mi s-a părut destul de delicios! Ar fi o garnitură grozavă în locul piureului tradițional de cartofi de Ziua Recunoștinței.Am adăugat usturoi prăjit la rețetă pentru a da piureului de conopidă o aromă mai bogată. Este ușor să prăjiți usturoiul în câțiva pași.Pur și simplu Preîncălziți cuptorul la 400 de grade, îndepărtați straturile exterioare ale pielii bulbului de usturoi, lăsând intacte pielea cuișoarelor individuale. Folosind un cuțit, tăiați vârful cuișoarelor, expunând cuișoarele individuale de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
TelinaTelina
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați usturoiul pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți o lingură sau două de ulei de măsline peste usturoi și înfășurați cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Coaceți la 400 de grade timp de 30-35 de minute, sau până când cuișoarele s-au înmuiat. Lăsați usturoiul să se răcească și folosind o furculiță mică sau degetele pentru a trage sau stoarce cățelele de usturoi prăjite din piele. Îl puteți mânca simplu, cu pâine sau biscuiți sau îl puteți folosi în rețete ca aceasta.before after
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Pentru LegarePentru Legare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Ce trebuie să faceți:așezați floretele într-un coș cu aburi într-o oală umplută cu 1-2 inci de apă clocotită și aburiți până se înmoaie, 15-20 de minutepuree conopidă cu unt, lapte, sare, piper și usturoi prăjitserviți cald garnisit cu unt, arpagic și smântână dacă doriți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista