Piure De Conopidă

Piure De Conopidă
Piureul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de flori de conopidă, ceapă verde, pansament clasic de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă, și Piure De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida in apa clocotita in cratita mare 15 min. sau până când este foarte fraged; scurgere. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pansament; se pasează până când conopida este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista