Piure De Cartofi Pufos De Bază
Piureul de cartofi pufos de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 186 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătate și jumătate caldă, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piure De Cartofi Pufos, Piure De Cartofi Pufos Tradițional, și Piure De Cartofi Ultra-Pufos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Apăsați cartofii printr-un ricer înapoi în tigaie sau amestecați cu un masher de cartofi până la consistența dorită.
Adăugați jumătate și jumătate și ingredientele rămase în amestecul de cartofi; se amestecă bine pentru a se combina.
Golden Buttermilk-arpagic: urmați rețeta de bază până la Pasul 1, schimbând cartofii Yukon gold pentru coacerea cartofilor.
Adăugați 2/3 cană de lapte cald cu conținut scăzut de grăsimi, 1/4 cană de lapte cald 1% cu conținut scăzut de grăsimi, 3 linguri de unt topit, 1 1/4 lingurițe de sare kosher și 1/4 linguriță de piper alb în amestecul de cartofi; se amestecă bine. Se acoperă cu 8 lingurițe de arpagic proaspăt tocat. Servește 8 (Dimensiune de servire: aproximativ 2/3 cană) calorii 190; grăsime 6g( sat 9g); sodiu 335MG
Nap și praz: urmați rețeta de bază prin Pasul 1, scăzând cartofii la 2 kilograme și adăugând 1 kilogram de nap decojit cubat.
Adăugați 2/3 cană jumătate și jumătate, 1 lingură de unt topit, 1 1/4 lingurițe de sare kosher și 1/2 linguriță de piper negru; Se amestecă bine. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați 2 căni de praz tocat; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă în cartofi. Servește 8 (Dimensiune de servire: 2/3 cană) calorii 179; grăsime 4G( sat 3G); sodiu 357MG