Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi la cuptor. Această rețetă face 6 porții cu 276 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi La Cuptor, Piure De Cartofi La Cuptor, și Piure De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii pana se inmoaie; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați lapte, sare și 1 lingură de unt; bate până devine ușor și pufos. Îndoiți în ou, smântână, brânză de vaci și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se pune într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Combinați firimiturile de cracker și untul rămas; se presară peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 20-30 de minute sau până când firimiturile se rumenesc ușor.