Piure De Cartofi Gratinat

Piure De Cartofi Gratinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi gratinat. Această rețetă servește 9 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Piure De Cartofi Gratinat, Gratin De Cartofi Piure Trufat, și Cheddar și piure de cartofi gratinat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.unt ușor caserola de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă bulion în cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați cartofi; se amestecă 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Se pune strecurătoare peste castron mediu; se scurge cartofii, rezervând bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Clătiți și uscați cratița. În cratiță, gătiți 2 linguri de unt și usturoi la foc mic 2 minute, amestecând ocazional. Întoarceți cartofii în cratiță cu unt și usturoi; mash cu masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați 1 cană de bulion rezervat la cartofi; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și 1/4 cană de brânză. Reglați condimentele după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de cartofi în caserolă. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză rămasă și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista