Piure De Cartofi Gratinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi gratinat. Această rețetă servește 9 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Piure De Cartofi Gratinat, Gratin De Cartofi Piure Trufat, și Cheddar și piure de cartofi gratinat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.unt ușor caserola de 2 litri.
Se toarnă bulion în cratiță de 2 litri.
Adăugați cartofi; se amestecă 1 linguriță de sare.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Se pune strecurătoare peste castron mediu; se scurge cartofii, rezervând bulion.
Clătiți și uscați cratița. În cratiță, gătiți 2 linguri de unt și usturoi la foc mic 2 minute, amestecând ocazional. Întoarceți cartofii în cratiță cu unt și usturoi; mash cu masher de cartofi.
Adăugați 1 cană de bulion rezervat la cartofi; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și 1/4 cană de brânză. Reglați condimentele după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de cartofi în caserolă. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză rămasă și firimiturile de pâine.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc.