Piure De Cartofi Dulci Curry
Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de curry, cartofi dulci, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Piure De Cartofi Dulci, Cartofi dulci și păstârnac pur, și Cartofi Dulci Și Piure De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înfășurați fiecare cartof dulce în folie, puneți pe o foaie de copt și coaceți până la moale, 1 oră.
Se lasă să se răcească ușor.
Combinați laptele de migdale, pudra de curry și ghimbirul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când amestecul este redus cu o treime, aproximativ 5 minute. Aruncați ghimbirul.
Turnați orice sucuri zaharoase din ambalajele de folie de cartofi dulci într-un robot de bucătărie. Cojiți cartofii dulci și adăugați carnea în robotul de bucătărie.
Adăugați amestecul de lapte de migdale și 1/2 linguriță de sare și piure până se omogenizează.
Transferați într-un bol de servire și strecurați varul peste piureul finit.
Garnisiți cu migdale și cilantro, dacă doriți și serviți cald.