Piure de cartofi dulci cu slănină
Piureul de cartofi dulci cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și integrală 30 are 203 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slănină De Arțar Piure De Cartofi Dulci, Cartofi Piure De Bacon, și Cartofi Piure De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. perforați cartofii dulci peste tot cu furculița; așezați pe foaia de fursecuri cu părțile laterale.
Coaceți aproximativ 1 oră 15 minute sau până se înmoaie când este străpuns cu furculița.
Lăsați să stea 15 minute sau până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare 4 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc.
Scoateți slănina din tigaie; așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie; aruncați picăturile rămase.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti la foc mediu 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Curățați cartofii dulci; așezați într-un castron mare. Mash până când nu rămân bulgări.
Adăugați jumătate și jumătate caldă, cimbru, sare și piper; se pasează până se omogenizează.
Adăugați ceapa la cartofii dulci. Zdrobiți slănină; rezervați 2 linguri pentru garnitură.
Adăugați slănina rămasă în cartofi; se amestecă până se omogenizează.
Se ornează cu slănină rezervată și crenguțe de cimbru.