Piureul de cartofi dulci cu condimente marocane este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 155 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, unt, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de porc condimentate marocan cu piure de cartofi dulci, Piure Cremos De Cartofi Cu Condimente Calde, și Cartofi Dulci Cu Edamame Și Condimente De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii dulci într-o cratiță de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți ușor (fierbeți) aproximativ 12 minute sau până se înmoaie.
4
Scurgeți; întoarceți cartofii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 1 cană de iaurt grecesc, untul, 3 linguri de zahăr brun, sarea și condimentele rămase. Se pasează cu masher de cartofi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Zahăr Brun
Unt
Cartofi
Condimente
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
6
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de iaurt grecesc și restul de 1 lingură de zahăr brun până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Serviți cartofii calzi, acoperiți cu iaurt îndulcit și arpagic.