Piure De Cartofi De Hrean
Piureul de cartofi de hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 114 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de lapte, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Rețete similare includ Piure De Cartofi De Hrean, Piure De Cartofi De Hrean, și Piure De Cartofi De Hrean.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch apă până la fierbere în cratiță de 3 litri.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Întoarceți cartofii în cratiță. Se agită tigaia cu cartofi la foc mic pentru a se usca; se ia de pe foc.
Puneți cartofii până nu rămân bulgări. Bateți în iaurt, hrean și sare.
Adăugați lapte în cantități mici, bătând după fiecare adăugare (cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți). Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși.