Piure de cartofi cu șalotă prăjită crocantă
Piureul de cartofi cu șalotă prăjită crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 355 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, ulei vegetal, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Piure de cartofi cu șalotă crocantă, Piure de napi galbeni cu șalotă crocantă, și Mock piure de cartofi cu ceapă crocantă și șalotă.
Instrucțiuni
Încălziți puțin ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați făina într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust. Înveliți șalotele feliate în făina condimentată. Aruncați șalotele în uleiul fierbinte ,câteva pe rând pentru a evita aglomerările și prăjiți până la culoarea aurie închisă.
Transferați șalotele într-un vas căptușit cu un prosop de hârtie și presărați sare, după gust.
Într-o oală mare, adăugați cartofii și acoperiți cu apă. Condimentați apa cu un vârf greu de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul la foc mic. Gatiti cartofii pana se inmoaie furculita, aproximativ 15 minute. Scurgeți imediat cartofii și puneți-i printr-o moară de alimente, într-un castron mare. Dacă nu aveți o moară de alimente, puteți face piure manual sau puteți folosi un mixer manual, dar asigurați-vă că nu bateți prea mult dacă utilizați un mixer electric.
Încălziți încet crema într-o cratiță mică cu fundul greu la foc mic.
Se amestecă smântâna fierbinte în cartofi și se condimentează cu puțină sare și piper, după gust. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Acoperiți cartofii cu șalotă prăjită crocantă și serviți. Mănâncă și bucură-te!