Piure de cartofi cu șalotă crocantă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi cu șalotă crocantă. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, căței de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piure de napi galbeni cu șalotă crocantă, Mock piure de cartofi cu ceapă crocantă și șalotă, și Napi piure de la Union Square Cafe cu șalotă crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii sferturi și căței de usturoi cu apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul de canola până când strălucește.
Adăugați șalotele într-un singur strat și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Scurgeți cartofii și usturoiul într-o strecurătoare, scuturând excesul de apă.
Adăugați jumătate și jumătate și untul în oală și încălziți până se topește.
Se ia de pe foc. Apăsați cartofii și usturoiul printr-un ricer în oală și condimentați cu sare. Se amestecă și se gătește la foc moderat până când este foarte fierbinte.
Transferați piureul de cartofi într-un castron. Chiar înainte de servire, presărați șalotele cu sare și garnisiți cartofii cu șalotele.