Piure de cartofi cu rozmarin
Piureul de cartofi cu rozmarin este o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 201 de calorii . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, piper și smântână grea pentru frișcă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și piure de cartofi cu rozmarin , piure de cartofi cu rozmarin și piure de cartofi cu parmezan și rozmarin .
Instrucțiuni
Pune cartofii într-un cuptor olandez; adăugați 1 linguriță de sare. Acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Pune cartofii într-un castron mare.
Se adauga smantana, untul, rozmarinul, nucsoara, piperul si restul de sare; bate pana se omogenizeaza.