Piure de cartofi aurii cu unt de trufe
Piureul de aur cu unt de trufe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 294 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt de trufe, cartofi Yukon gold, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Cartofi piure de conopidă cu ulei de trufe, Piure De Cartofi Aurii, și Piure De Cartofi Aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la fierbere. Sareți apa cu generozitate și fierbeți cartofii la foc moderat până când sunt foarte fragede, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare. Întoarceți-le în oală și agitați oala la foc moderat până când cartofii sunt complet uscați, aproximativ 1 minut.
Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți cartofii în oală.
Adăugați 3/4 cană de lapte și untul nesărat și condimentați cu sare și piper. Continuați să zdrobiți până când cartofii sunt netezi.
Adăugați restul de 3/4 cană de lapte și untul de trufe în cartofi și amestecați până se amestecă bine. Se condimentează din nou cu sare și piper și se servește fierbinte.
Note: untul de trufe este disponibil la magazinele alimentare specializate sau prin poștă de la Urbani SUA (800-281-2330).