Piure Clasic De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul clasic de cartofi. Această rețetă face 16 porții cu 141 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cartofi roșii, smântână, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Piure Clasic De Cartofi, Piure Clasic De Cartofi, și Piure Clasic De Cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 15 minute sau pana se inmoaie.
Apăsați cartofii printr-o moară de alimente sau ricer de cartofi într-un castron mare.
Se adaugă untul, amestecând până se topește. Se amestecă laptele și ingredientele rămase.
Bacsis: dacă doriți să faceți aceste piure de cartofi cu câteva ore înainte, pur și simplu păstrați-le calde la un cazan dublu la foc foarte mic. Rețineți că poate fi necesar să adăugați puțin lapte înainte de servire dacă consistența devine prea groasă.