Pitas de porc piperat cu usturoi întins
Această rețetă servește 4. O porție conține 273 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de cotlet de porc, piper măcinat grosier, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pitas De Porc Piperat, Piperat Tombstone Răspândit, și Salată grecească cu Pitas de fasole.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați maioneza, laptele și usturoiul; pus deoparte.
În castron mediu, amestecați carnea de porc, uleiul și piperul.
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 5 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de porc se rumeneste usor si nu mai este roz in centru. Se amestecă ardeii grași; se încălzește până se încălzește.
Încălziți pliurile pita conform instrucțiunilor de pe pachet. Întindeți ușor o parte a fiecărui pli de pita cu amestec de usturoi. Puneți amestecul de porc peste fiecare; pliați în sus.