Pissaladiere

Pissaladiere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Pissaladiere. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 63 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 33. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, hamsie, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În timp ce aluatul crește în tigaie, faceți umplutura: legați cimbru, pătrunjel și frunze de dafin împreună cu o bucată de sfoară de bucătărie pentru a face un buchet garni. Într-o tigaie mare cu față dreaptă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapă, usturoi, buchet garni și sare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut și continuați să gătiți, acoperit, amestecând ocazional până când este foarte moale și translucid, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați într-o sită pentru a scurge orice exces de lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Scoateți și aruncați buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții33
Scor De Sănătate2
Revista