Pissaladi Cabriolet
Pissaladi amperculre Tartlets este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână măsline ni approcosoise, sare, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pissaladi cormorbre, Pissaladi amperculre", și Pissaladi cormorbre.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, si saut 10 minute. Se amestecă în sare și hamsii; saut 10 minute. Se amestecă oțetul și cimbrul tocat. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand frecvent. Se amestecă măslinele. Se răcește la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați crustele din pâine; rezervați cruste pentru o altă utilizare. Înveliți ușor ambele părți ale pâinii cu spray de gătit.
Așezați 1 felie în fiecare din cele 24 de căni de briose în miniatură, apăsând pâinea în tigaie pentru a forma căni (vârfurile de pâine se vor lipi).
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până se usucă și devin aurii. Scoateți cu grijă paharele de pâine din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă. Lingură 1 amestec de ceapă de lingură în fiecare ceașcă de pâine.
Se presară uniform cu frunze întregi de cimbru.