Piruetă De Fructe De Pădure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pirueta cu fructe de pădure. O porție conține 3299 calorii, 38g de proteine, și 215g de grăsime. Pentru $19.31 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boysenberries, frișcă, gelatină cu aromă de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-uri piruetă imitatoare (cookie-uri de trabuc umplute cu Nutella), Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat, și Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită pe gelatină într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă gelatina. Rezervați 3 până la 5 fructe de pădure pentru garnitură.
Așezați boabele rămase în vasul de lucru al robotului de bucătărie prevăzut cu lamă de oțel sau în recipientul blenderului. Acoperiți și procesați până la omogenizare. Se amestecă boabele în gelatină. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este foarte gros, dar nu este setat.
Bateți amestecul de gelatină cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 4 minute sau până când este gros și pufos; pus deoparte. Bateți 1 cană de frișcă într-un castron mic răcit la viteză mare până la rigidizare; pliați în amestec de gelatină.
Se toarnă în tigaie springform, 9X3 inci. Dați la frigider aproximativ 3 ore sau până când este setat.
Rulați cuțitul în jurul marginii desertului pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei.
Așezați desertul pe farfuria de servire. Bateți restul de 1 cană de frișcă într-un castron mic răcit la viteză mare până la rigidizare.
Întindeți jumătate din frisca pe partea desertului. Tăiați cu grijă fursecurile transversal în jumătate. Aranjați fursecurile, vertical și cu părțile tăiate în jos, în jurul părții desertului; apăsați ușor.
Se ornează cu frisca rămasă și fructe de pădure.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.