Piruetă De Fructe De Pădure

Piruetă De Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pirueta cu fructe de pădure. O porție conține 3299 calorii, 38g de proteine, și 215g de grăsime. Pentru $19.31 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boysenberries, frișcă, gelatină cu aromă de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-uri piruetă imitatoare (cookie-uri de trabuc umplute cu Nutella), Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat, și Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă clocotită pe gelatină într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă gelatina. Rezervați 3 până la 5 fructe de pădure pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați boabele rămase în vasul de lucru al robotului de bucătărie prevăzut cu lamă de oțel sau în recipientul blenderului. Acoperiți și procesați până la omogenizare. Se amestecă boabele în gelatină. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este foarte gros, dar nu este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți amestecul de gelatină cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 4 minute sau până când este gros și pufos; pus deoparte. Bateți 1 cană de frișcă într-un castron mic răcit la viteză mare până la rigidizare; pliați în amestec de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă în tigaie springform, 9X3 inci. Dați la frigider aproximativ 3 ore sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Rulați cuțitul în jurul marginii desertului pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Așezați desertul pe farfuria de servire. Bateți restul de 1 cană de frișcă într-un castron mic răcit la viteză mare până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți jumătate din frisca pe partea desertului. Tăiați cu grijă fursecurile transversal în jumătate. Aranjați fursecurile, vertical și cu părțile tăiate în jos, în jurul părții desertului; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Se ornează cu frisca rămasă și fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Fructe De PadureFructe De Padure
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate41
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista