Piri-creveți Piri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați creveții Piri-piri. Această rețetă servește 6. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de gust de mentă, sare de mare, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Camarao Grelhado Piri Piri (creveți la grătar cu ardei), Jachetă dulce cartof cu creveți piri-Piri, și Tortilla spaniolă de fasole albă cu sos Piri-Piri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul cu usturoiul, ardeiul iute, sarea și boiaua, apoi se aruncă creveții. Marinati crevetii la frigider pana la 1 zi.
La grătar: gătiți creveții singuri sau filetați 3 pe frigarui pentru a face porții. Grătar pentru doar câteva minute pe fiecare parte până când se transformă de la gri la roz.
Serviți cu gustul de mentă (doar oale minuscule pe porție), boluri calde pentru degete cu felii de tei, șervețele și un castron pentru scoici.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.