Pintos Mexican Cu Cactus
Pintos Mexican cu Cactus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 78 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ chili de curcan cu pintos, Pintos fierbinte și Dip brânză (Texas gunoi), și Deep South Pintos și orez.
Instrucțiuni
Așezați fasolea pinto într-un aragaz lent și umpleți până la vârf cu apă fierbinte.
Adăugați slănina, 2 linguri de sare, jalapeno și ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 până la 4 ore, adăugând apă după cum este necesar, până când fasolea este fragedă.
Îndepărtați orice spini din frunzele de cactus și tăiați-le în bucăți mici.
Se pune într-o cratiță cu 1 lingură de sare și se umple cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 15 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece timp de 1 minut.
Adăugați la fasole când sunt moi și gătiți încă 15 minute la înălțime.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.