Pinto Bean Pie II

Pinto Bean Pie II
Pinto Bean Pie II este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 100g de grăsime, și un total de 2562 calorii. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pinto Bean Pie, Pinto Bean Pie, și Caserola De Fasole Pinto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Crema împreună unt, zaharuri și ouă (ușor bătut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Adăugați fasole și nuci, amestecați bine și turnați în coajă de plăcintă necoapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate27
Revista