Pinto Bean Chili
Pinto Bean Chili este un lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 589 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de conserve de roșii, chimen măcinat, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pinto-Fasole Mole Chili, Chili de vită și fasole Pinto, și Pinto Bean Chicken Chili.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ceainic pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și țelina la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat în apă.
Adăugați fasolea, pudra de chili, chimenul și zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă roșiile, oțetul și sarea; se încălzește, amestecând ocazional.
Între timp, pentru quesadillas, întindeți aproximativ 1 lingură de ardei iute pe jumătate din fiecare tortilla.
Se presară cu 1/4 cană de brânză; ori în jumătate. Într-o tigaie mare, gătiți tortilla în 1 linguriță de ulei la foc mediu până se rumenesc ușor pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Tăiați fiecare în jumătate.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Bodegas Naveran brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran brut Vintage are arome florale expresive și picante, pâine prăjită și citrice. Aromele acidulate, suave, ușoare și curate de citrice și fructe de piatră de pe gust au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundăm asta cu o șampanie grozavă.Cavas sunt foarte versatile ca AP approcritif înainte de masă, pentru a însoți desertul după aceea și (surpriză!) să se bucure în timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este excelentă pentru a savura singură, în special pentru recepții și alte evenimente "în picioare".