Pina Colada Sorbet
Nevoie de un desert fără gluten și vegan? Sorbetul Pina Colada ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 479 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați lapte de nucă de cocos, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Pi Xiva Colada Sorbet, 5 ingredient Sorbet Pina Colada, și Pi INQUA Colada Sorbet (Paleo, GAPS) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți un sirop aducând zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică la foc mare, amestecați și fierbeți până când lichidul devine limpede, aproximativ 1 minut. Puneți deoparte să se răcească.
Amestecați ananasul scurs într-un blender sau robot de bucătărie până când este foarte neted și spumos. Într-un castron mare, amestecați împreună siropul, piureul de ananas, laptele de cocos și sucul de lămâie. La frigider până la răcire, aproximativ 3 ore.
Congelați în recipientul congelator al unui producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.