Pimento Brânză Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Scufundarea cu brânză Pimento ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 393 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, lapte evaporat, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pimento Brânză Dip, Brânză Pimento, și Brânză Pimento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza într-un castron mediu și aruncați cu amidon de porumb până când este acoperit uniform. Pune deoparte.
Prăjiți ardeiul peste aragaz, grătar sau broiler până când pielea este complet carbonizată.
Se pune într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 10 până la 15 minute.
Îndepărtați pielea exterioară carbonizată, tăiați-o în jumătate și îndepărtați semințele și miezul. Se toacă fin ardeiul.
Aduceți laptele evaporat la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză. Se amestecă constant până când brânza este topită și netedă. Se amestecă ardeiul roșu tocat, maioneza, smântâna și sosul fierbinte. Condimentează cu sare după gust.
Transferați într-un castron și serviți imediat.