Pilaf De Pui Și Orez Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pilaf de pui și orez brun. Această rețetă face 40 de porții cu 43 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, orez brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Miere de pui Harissa cu Pilaf de orez brun germinat, Pilaf De Orez Brun, și Pilaf De Orez Brun.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 min. sau până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 pana la 6 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți și gata (165F).
Transferați puiul în farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați ceapa și ardeii în tigaie; gatiti si amestecati 3 min. Se amestecă mazărea și apa; acoperi. Se fierbe la foc mic 4 până la 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede. Se amestecă orezul; se transferă pe farfuria de servire.
Se acoperă cu pui, brânză, pătrunjel și slănină.