Pilaf de porumb și Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 128 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez brun instant, nuci pecan, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pilaf De Pecan Cu Lămâie, Pilaf De Orez Pecan, și Pilaf De Orez Pecan.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Între timp, acoperiți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ceapă și gătiți 5 până la 6 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați porumb și busuioc; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se ia de pe foc; adăugați orez, pătrunjel, nuci pecan, tartinat pe bază de iaurt și sare. Aruncă ușor.