Pilaf De Orz Curry Indian

Pilaf De Orz Curry Indian
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pilaf indian de orz curry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de unt, bulion de pui, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Pilaf De Orz Și Papion, Pilaf De Orz, și Orzo-Pilaf De Orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare așezată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și orzul; gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ienibaharul, turmericul, pudra de curry, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pudră De CurryPudră De Curry
IenibaharIenibahar
TurmericTurmeric
OrzOrz
CeapăCeapă
SareSare
3
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
4
Acoperiți tigaia cu capac și reduceți focul la minim; fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30 până la 40 de minute. Pufați pilaful cu o furculiță și amestecați ușor migdalele și stafidele tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
StafideStafide
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista