Pilaf de orz cu spanac, roșii, mentă și Feta

Pilaf de orz cu spanac, roșii, mentă și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 387 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orz de gătit rapid, brânză feta, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu alune, orz și cacao ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Pilaf de orez cu spanac-Feta, friptură feliată cu sos de Oregano și roșii fripte cu pătrunjel, Pilaf de orz cu ciuperci, ardei roșii și spanac, și Pilaf de orz cu ciuperci, ardei roșii și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu; adăugați ulei.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde. Se amestecă spanacul și se gătește 3 minute sau până se ofilesc.
Se amestecă orzul, roșiile, bulionul și sarea. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 20 de minute sau până când orzul este fraged.
Se ia de pe foc și se amestecă mentă, ceapă verde și brânză feta.