Pilaf de orez cu migdale și stafide
Pilaf de orez cu migdale și stafide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 490 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână orez basmati, stafide aurii, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pilaf de orez brun cu migdale și pătrunjel, Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite, și Pilaf De Orez Cu Migdale Și Rețetă De Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orezul într-un castron. Spălați în mai multe schimbări de apă.
Lăsați orezul să se înmoaie în apă care îl acoperă generos timp de 30 de minute.
Se scurge prin asieve și se lasă în sită suspendată peste un castron pentru a picura.
Se toarnă uleiul într-o tigaie grea, medie (care are un capac etanș) și se seteazăpeste foc mediu-mare. Când este fierbinte, puneți scorțișoara.
Lasă-l să sfârâie timp de 10 secunde. Puneți ceapa. Se amestecă și se prăjește ceapa până când începmaro.
Adăugați migdalele. Se amestecă până devin aurii.
Adăugați stafidele. Se amestecă până lasunt plinuțe, doar câteva secunde.
Adăugați orezul scurs și sarea. Se amestecă foarteușor pentru a amesteca.
Adăugați 2 2/3 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți bine, întoarceți căldura foarte, foarte scăzută și fierbeți ușor timp de 25 de minute.
Retipărit cu permisiunea de la acasă cu Madhur Jaffrey: mâncăruri simple, delicioase din India, Pakistan, Bangladesh și Sri Lanka de Madhur Jaffrey, 8010 Knopf, o divizie a Random House, Inc.