Ai nevoie de un aperitiv fără gluten ? Pilaf cu orez cu plante aromatice ar putea fi o rețetă super de încercat. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 234 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Dacă aveți la îndemână cimbru, sos de soia, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de lingură de 20% . Rețete similare includ Pilaf de orez cu ierburi , Pilaf de orez cu ierburi și Pilaf de orez cu ierburi .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți orezul, țelina și ceapa în unt până când orezul se rumenește ușor și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
2
Se pune într-un 2-qt uns. caserolă.
3
Combinați toate ingredientele rămase; se toarnă peste amestecul de orez. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 50 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)