Pilaf de orez cremos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 126 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de soupn de ciuperci, sare, mazăre și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați amestecul de orez, ceapa congelată și amestecul de piper, piper și sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
În timp ce orezul gătește, dezghețați mazărea în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă mazărea și supa în orez; gatiti la foc mic 2 minute sau pana se incalzeste bine.