Pilaf De Orez Brun Spart
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de orez brun cu nuci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 240 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de căței de usturoi, nuci, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pilaf De Orez Spart, Pilaf De Orez Brun, și Pilaf De Orez Brun.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cu un capac bine fixat, gătiți ulei de măsline, ceapă și 1/2 linguriță. sare la foc mediu până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați migdale, fistic și nuci. Gatiti, amestecand, pana cand nucile incep sa se prajeasca. Ceapa se poate rumeni puțin, ceea ce este bine, dar reduce căldura dacă încep să ardă.
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați coriandru, chimen și piper. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați orez și amestecați pentru a combina.
Adăugați vin și gătiți, amestecând, până se absoarbe, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când orezul este fraged până la mușcătură, aproximativ 50 de minute.
Pufați cu o furculiță și adăugați sare după gust.
Serviți presărat cu pătrunjel, dacă doriți.