Pilaf De Orez Amandine

Pilaf De Orez Amandine
Pilaf de orez Amandine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, suc de lămâie, haricots verts și sare kosher. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi), Pui Orez Sălbatic Amandine, și Pui Orez Sălbatic Amandine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați haricots verts și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
6
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Ștergeți cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Topiți untul în cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până se prăjește ușor, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Adăugați bulionul de pui, frunza de dafin și coaja de lămâie și dați la fiert. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se ia de pe foc; adăugați haricots verts, acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Descoperiți și amestecați sucul de lămâie, jumătate din migdale și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12
Scoateți frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Transferați orezul într-un castron și acoperiți cu migdalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Flaconul Le Grand Courtage ros circulant Brut Bedazzled cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista