Pilaf De Midii Curry

Pilaf De Midii Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Pilaf de midii curry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sos de piper, arahide prăjite uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Pilaf de midii și calmar cu condimente dulci și mărar, Friptură De Tigaie Cu Midii Curry, și Supă de midii curry și dovlecei de nucă.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați midii; acoperiți și gătiți 3 minute sau până când cojile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
3
Scoateți-l de pe foc și aruncați orice coajă nedeschisă. Midii reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
4
Scoateți carnea din coji și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
5
Combinați carnea și sucul de lămâie într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă pasta de curry; saut 1 minut. Se amestecă orezul și următoarele 5 Ingrediente (Orez prin lapte); gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă arahide, busuioc, sare, sos de piper și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pastă De CurryPastă De Curry
ArahideArahide
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
LapteLapte
OrezOrez
SareSare
8
Așezați 1 1/2 cană amestec de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; se acoperă cu 1/2 cană midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
OrezOrez
9
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Revista