Pilaf De Cuscus Cu Ierburi

Pilaf De Cuscus Cu Ierburi
Nevoie de o garnitură fără lactate? Pilaf de cuscus cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 199 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cuscus, ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pilaf De Cuscus Cu Ierburi, Pilaf De Cuscus, și Pilaf De Cuscus.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați eșalotă; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă cuscusul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați bulion și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă pătrunjelul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
CimbruCimbru
SareSare
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista