Pilaf de conopidă prăjită și alune

Pilaf de conopidă prăjită și alune
Friptura de conopidă și pilaf de alune ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 574 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, bulion de legume, orez brun basmati și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pilaf De Conopidă, Pilaf De Conopidă Și Cuscus, și Pilaf De Orez Cu Conopidă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul, garam masala și orezul și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Adăugați bulionul și frunzele de curry și condimentați. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Aruncați conopida în pudra de curry și uleiul rămas, condimentați și puneți pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor timp de 40 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți tigaia de orez de pe foc și lăsați 5 minute, apoi amestecați ușor conopida prăjită, coriandrul și alunele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se servește cu iaurt natural.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista