Pilaf de conopidă prăjită și alune

Pilaf de conopidă prăjită și alune
Friptura de conopidă și pilaf de alune ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 574 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, bulion de legume, orez brun basmati și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pilaf De Conopidă, Pilaf De Conopidă Și Cuscus, și Pilaf De Orez Cu Conopidă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul, garam masala și orezul și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați bulionul și frunzele de curry și condimentați. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Aruncați conopida în pudra de curry și uleiul rămas, condimentați și puneți pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor timp de 40 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți tigaia de orez de pe foc și lăsați 5 minute, apoi amestecați ușor conopida prăjită, coriandrul și alunele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se servește cu iaurt natural.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista