Pignolatta
Pignolattan este un lactate gratuite și vegetariene hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 318 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ouă, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare de ceramică cu o lingură de lemn sau într-un mixer cu un cârlig de aluat amestecați împreună făina, ouăle și sarea pentru a face un aluat rigid care se îndepărtează de pereții bolului. Puteți ajunge să vă folosiți mâinile pentru a termina treaba dacă amestecați cu o lingură de lemn. Dacă aluatul este încă lipicios la atingere, Adăugați mai multă făină. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și nu se lipeste de degete. . Pătrundeți aluatul și Rotiți segmentele în frânghii cu grosimea de 1/2 inch.
Tăiați butoanele de aluat lungi de 1/2 inci (unii oameni le rostogolesc în bile, dar eu nu).
Într-o cratiță de 3 litri încălziți uleiul pentru prăjit la 365 de grade F. prăjiți bucățile de aluat până se rumenesc în loturi, câte o mână pe rând și scurgeți pe un prosop de hârtie. Aluatul se va scufunda în ulei, apoi va pluti în vârf. Se extind în ulei, așa că lăsați-le puțin loc. Lăsați-le să se răcească în timp ce faceți caramelul.
Într-o cratiță mare combinați mierea și zahărul și aduceți la fierbere. Lucrând rapid cu o lingură de lemn amestecați bucățile de aluat prăjit pentru a le acoperi cu caramelul de miere. Lingurați rapid bilele de aluat lipicioase pe 2 farfurii și formați-vă într-o movilă înaltă asemănătoare unui con de pin, apoi presărați rapid nuci de pin sau confetti stropiți peste suprafață, astfel încât să se lipească de caramelul de miere înainte de a se răci și nu mai este lipicios. Dacă există oa doua persoană în jurul valorii de a ajuta cu acest lucru, le obține. Este un proiect de grup sau de familie. De asemenea, puteți plasa cantități mai mici în cupe de tort cu folie pentru porții individuale.
Se lasă să se răcească și se servește. Păstrează până la 1 săptămână. Pentru a mânca doar alege bucăți de aluat și bucurați-vă.
Note despre Rețetă: unii o scriu Pinolata cu un T. uneori are nuci de pin sau "pignolla" agitată în caramel sau se formează în formă ca un con de pin, astfel încât numele să fi venit de la asta. În Sicilia se numesc Pignolata, în Napoli (Italia, nu Florida) același lucru se numește Struffoli.
Prima dată am avut asta la sărbători la o casă de prieteni italieni și le fac în fiecare an. Dar pentru că sunt prăjiți se potrivesc și pentru Hanukah. Sunt ceva ce servești după masă și chiar ai nevoie de cafea pentru a le spăla. Este un desert foarte tactil pe care îl alegeți în afară tiny caramelized nugget de tiny caramelized nugget.