Pietre Funerare De Secară

Pietre Funerare De Secară
Pietre funerare secară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 161 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 82 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de usturoi, pâine de secară de petrecere, cârnați de porc ușor măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine De Secară Daneză, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se rumenesc carnea de vită și cârnații într-o tigaie la foc mediu; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția pâinii; se amestecă bine și se amestecă până se topește brânza. Aranjați feliile de pâine pe foi de copt negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se întinde cu amestec de carne de vită. Se acoperă cu fâșii de piper și măsline pentru a scrie R-I-P.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De VităCarne De Vită
4
Coaceți la 350 de grade timp de 20 de minute. Rundele pot fi reîncălzite în cuptor după cum este necesar; acoperiți cu folie de aluminiu înainte de reîncălzire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista