Pietre Comestibile

Pietre Comestibile
Pietrele comestibile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână caolin, lactoză, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pietre Comestibile, Blarney Stones, și Salată Sticks' n ' Stones pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Confitul de usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Confit De UsturoiConfit De Usturoi
2
Se toarnă uleiul într-o cratiță mică și adâncă și se pune pe aragaz (aragaz) deasupra sau la foc foarte mic și constant, asigurându-se că nu atinge o temperatură foarte ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Încălzirea uleiului se poate face și peste marginea blatului aragazului, astfel încât să se facă cât mai ușor posibil. Când uleiul este cald, așezați cățelele de usturoi separate, necojite în ulei și braconați-le ușor timp de aproximativ 2 ore. Ar trebui să fie fragede, ușor de curățat și impregnate bine cu ulei. Când este gata, scurgeți uleiul, curățați cățelele de usturoi, zdrobiți-le, apoi treceți-le printr-un chinois și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Acoperirea
5
Așezați caolinul, lactoza, colorantul negru și sarea într-un castron și amestecați împreună, adăugând treptat apa. Amestecul poate părea prea uscat la început, dar dacă este lăsat timp de aproximativ o oră se va lichefia și va dezvolta o textură asemănătoare iaurtului potrivită pentru acoperirea cartofilor fierți, groși, dar nu curgători.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
LactozăLactoză
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Cartofii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Curățați ușor cartofii cu o perie moale. Nu coaja. Aduceți apa sărată la fiert într-o cratiță mare, apoi adăugați cartofii. Se fierbe 15-20 de minute, în funcție de mărimea cartofilor, fără a le găti prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Scurgeți-le și așezați-le pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Cartofii acoperiți cu lut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
10
Pătrundeți partea cea mai plată a fiecărui cartof cu vârful unei frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Scoateți frigăruia și introduceți capătul bont în aceeași gaură până ajunge aproximativ în centrul cartofului. Se amestecă amestecul de caolin până se combină bine și are consistența corectă. Scufundați cartofii în amestec, acoperindu-i complet. Introduceți capetele frigaruiilor în găurile unei foi de copt perforate, astfel încât acestea să fie ținute în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Așezați foaia într—o sobă sau cuptor la o temperatură scăzută—50 cm.C (120 cm. F) - timp de aproximativ 30 de minute sau până când stratul de acoperire s-a uscat până la o textură crocantă. Acest lucru va contrasta cu Netezimea cartofului din interior, care va fi fragedă și cremoasă datorită protecției acestei 'cochilii'.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Alioli
14
Puneți confitul de usturoi într-un pahar înalt, adăugați gălbenușul de ou și combinați cu un blender de mână până când amestecul formează o emulsie. Între timp, stropiți încet uleiul, având grijă ca emulsia să nu piardă stabilitatea. Odată gata, adăugați sare după gust și puneți-o deoparte într-un castron acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EmulsiiEmulsii
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Prezentare & finisare
16
Încălziți câteva pietre de râu lustruite de mărimea cartofilor înveliți în lut gri la cuptor la 70 cm.C (160 M. F) timp de 5-7 minute. Pietrele vor adăuga nota finală prezentării și vor menține cartofii fierbinți mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
17
Serviți cartofii între pietre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
18
Serviți o porție îngrămădită de alioli în feluri de mâncare mai mici, individuale. Cartofii trebuie consumați cu degetele și prima mușcătură trebuie luată fără sos. Acest lucru va accentua diferența de textură dintre acoperire și conținutul acesteia. După aceea, cartofii ar trebui să fie scufundați în alioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
19
De la Mugaritz: o știință naturală a gătitului de Andoni Luis Aduriz, aprox. 2012 Phaidon Press Limited
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista